Καθαρίζω με ασφάλεια σημαίνει διακρίνω τη διαφορά ανάμεσα στην απλή απομάκρυνση των ρύπων και στην απολύμανση των επιφανειών, η οποία προστατεύει από την ανάπτυξη και τη μετάδοση μικροβίων. Η KLINEX έχει τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και τις ιδέες για να διατηρούμε το περιβάλλον μας υγιεινά καθαρό και να αποφεύγουμε, όσο είναι δυνατό, τις βλαβερές συνέπειες ιών, μικροβίων και βακτηρίων.

Έξυπνα μυστικά

Τα μικρόβια μεταδίδονται σε αλυσίδα. Αν, λόγου χάρη, ένα συναχωμένο παιδάκι στο σχολείο ακουμπήσει ένα θρανίο, αφήνει πάνω του μικρόβια τα οποία μπορούν να πάνε στα χέρια του δικού σας παιδιού που θα ακουμπήσει το θρανίο. Και μετά τα μικρόβια αυτά μπαίνουν μαζί με το παιδί σας στο σπίτι σας.
Η αλυσίδα αυτή μπορεί να σπάσει!
Χρησιμοποιώντας Χλωρίνη® KLINEX για τις επιφάνειες, μειώνετε δραστικά τον κίνδυνο μετάδοσης των μικροβίων σε όλη την οικογένεια. Βάλτε μια μόνο κουταλιά της σούπας Χλωρίνη® KLINEX σε 1 λίτρο κρύο νερό, περάστε με αυτό το διάλυμα τις επιφάνειες, αφήστε το 10 λεπτά να δράσει και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό σαπουνόνερο.
Επίσης:

  • Μάθετε στα παιδιά σας να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα τους με το μανίκι τους και όχι με τα χέρια όταν βήχουν ή φτερνίζονται.
  • Μάθετέ τους να πλένουν τα χέρια τους με ζεστό σαπουνόνερο για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ειδικά πριν τα γεύματα και αφού γυρίσουν σπίτι από το σχολείο. Ενθαρρύνετε όλα τα μέλη της οικογένειας να πλένουν τα χέρια τους συχνά.
  • Σιγουρευτείτε ότι το παιδιά σας πίνουν από ξεχωριστά ποτήρια και χρησιμοποιούν ξεχωριστά μαχαιροπίρουνα.