Το όραμα της KLINEX είναι να αποτελεί τη Νο1 επιλογή της Ελληνίδας καταναλώτριας σε όλες τις κατηγορίες καθαριστικών καλύπτοντας κάθε ανάγκη για καθαριότητα και απολύμανση στους χώρους του σπιτιού.

 • Για την οικογένεια
  Το σπίτι είναι ο χώρος όπου περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας. Εκεί μεγαλώνουν τα παιδιά μας, σε αυτό ζούμε και μοιραζόμαστε τις πιο όμορφες στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους. Για να απολαμβάνουμε αυτές τις στιγμές ξέγνοιαστα, θέλουμε να δημιουργούμε για τους αγαπημένους μας ένα περιβάλλον ασφαλές, απαλλαγμένο από τα μικρόβια και τους ιούς. Γι’ αυτό εμπιστευόμαστε την Χλωρίνη® KLINEX.Η Χλωρίνη® KLINEX για πάνω από 60 χρόνια αποτελεί τον πιστό σύμμαχο στην υγιεινή καθαριότητα του σπιτιού, και είναι ο ειδικός στην απολύμανση.

 

  • Για την κοινωνία
   Όπως όλες οι μάρκες της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, έτσι και η KLINEX υπηρετεί την εφαρμογή του Παγκοσμίου Σχεδίου Δράσης της Unilever για την Αειφορία, στο πλαίσιο του οποίου η Εταιρεία έχει θέσει τρεις μεγάλους στόχους έως το 2020:

   • Να βοηθήσει στη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής περισσοτέρων του 1 δισεκατομμυρίου ανθρώπων
   • Να μειώσει στο μισό το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της
   • Να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης εκατομμυρίων ανθρώπων που εργάζονται σε όλο το φάσμα της εφοδιαστικής αλυσίδας της

    

  • Για το περιβάλλον

Η Χλωρίνη® KLINEX είναι ένα αποτελεσματικό ευρείας γκάμας απολυμαντικό και καθαριστικό για οικιακή χρήση. Το ενεργό απολυμαντικό συστατικό  «γεννιέται» από αλάτι και νερό και καταλήγει σε αλάτι και νερό. Το τελικό προϊόν δεν περιέχει καθόλου ελεύθερο χλώριο και διασπάται γρήγορα σε αλάτι και νερό κατά τη διάρκεια ή μετά τη χρήση του.