Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KLINEX ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ/
  3. KLINEX & ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
KLINEX & MUNICIPALITY OF ATHENS

KLINEX & ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Summary background
Με χαρά, ανακοινώνουμε τη νέα συνεργασία της Klinex με τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια 4 χρόνια.

Με χαρά, ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Klinex με τον Δήμο Αθηναίων, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια 5 χρόνια.

Στόχος αυτής της συνεργασίας, η κάλυψη των ετήσιων αναγκών 280 Δημόσιων Δημοτικών και Νηπιαγωγείων σε απολυμαντικά προϊόντα, ώστε με ασφάλεια να υποδεχθούν τους μαθητές σε ένα υγιεινά καθαρό σχολικό περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σύμπραξη που αποτυπώνει την ευαισθησία του Δήμου και της Klinex απέναντι στις αυξημένες ανάγκες υγιεινής, τις οποίες δημιουργεί η πανδημία του Covid-19. H δράση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη εκστρατεία δωρεάν διάθεσης προϊόντων από την Klinex, με στόχο τα καθαρά, ασφαλή σχολεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της διασποράς του ιού, και θα ενισχύσουν την προστασία του γενικότερου πληθυσμού.

Ήδη, στο πλαίσιο της δράσης, τους τελευταίους μήνες, η Klinex έχει προσφέρει δεκάδες τόνους απολυμαντικών προϊόντων σε δημόσιους φορείς όπως Δήμους, νοσοκομεία κ.λπ., τα οποία δρουν αποτελεσματικά κατά των μικροβίων και ορισμένα από αυτά και κατά του νέου κορωνοϊου*.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης, «Είναι στρατηγική επιλογή του Δήμου Αθηναίων να ενώνουμε δυνάμεις, να συνθέτουμε. Και το κλειδί είναι η σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Ειδικά τώρα, μέσα στην πανδημία, που το έχουμε περισσότερο ανάγκη απ’ ότι ίσως ποτέ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Klinex λοιπόν, χάρη στην οποία, 280 σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία της πόλης, θα έχουν όλες τις αναγκαίες συνθήκες που θα εξασφαλίσουν την καθαριότητα και την υγεία των παιδιών μας.».

Το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» εκφράζει την κοινωνική αποστολή της Klinex και τη δέσμευσή της να αφήνει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται. Από το 2016, μέσω του εν λόγω Προγράμματος, οραματιζόμαστε και πράττουμε διαρκώς, ώστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο τα παιδιά μας ζουν και αναπτύσσονται να είναι υγιεινά καθαρό και ασφαλές. Μέχρι στιγμής, τα 5 τελευταία χρόνια έχουμε προσφέρει περισσότερους από 450 τόνους απολυμαντικών προϊόντων σε πάνω από 1200 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 41 νομούς όλης της Ελλάδας και...συνεχίζουμε!

* Περισσότερες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Klinex κατά του Covid-19 εδώ.