Αν δεν έχετε την τύχη να μετακομίζετε σε καινούργιο σπίτι τότε είναι πιθανό να βρεθείτε μπροστά σε πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις, καθώς είναι αρκετοί εκείνοι που αφήνουν τα σπίτια σε κακή κατάσταση. Πριν μεταφέρετε, λοιπόν, έστω και μια καρέκλα, πάρτε μαζί σας το οπλοστάσιο της KLINEX και σιγουρευτείτε πως η καινούργια φωλιά σας είναι υγιεινά καθαρή σαν… καινούργια!

  • Απολυμάνετε πολύ καλά όλα τα είδη υγιεινής με το KLINEX Spray 4 σε 1 Μπάνιο
  • Ένα πολύ «ύπουλο» σημείο είναι οι ντουλάπες και τα ντουλάπια της κουζίνας. Πριν βάλετε λοιπόν τα ρούχα σας ή τα σκεύη σας σε χώρους που δεν γνωρίζετε την πρωτύτερη χρήση τους, καλό θα ήταν να τα απολυμάνετε με KLINEX Spray 4 σε 1 Λεμόνι
  • Άλλο ένα σημείο που πρέπει να δώσετε βάση πριν γεμίσει το σπίτι με κούτες και έπιπλα είναι οι γωνίες στις οποίες θα μπουν έπιπλα τα οποία δεν μετακινούνται εύκολα (π.χ. βιβλιοθήκες) ή ηλεκτρικές συσκευές όπως το ψυγείο ή το πλυντήριο πιάτων/ρούχων. Η Χλωρίνη® KLINEX είναι ο ιδανικό σας σύμμαχος για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα σημεία που πρόκειται να καλυφθούν.
  • Πριν μεταφέρετε τα όμορφα λουλούδια σας για να στολίσετε τις βεράντες, καθαρίστε τα πλακάκια με Χλωρίνη® KLINEX με την βοήθεια μιας σκούπας και με αρκετό νερό από το λάστιχο.
  • Τα καλοριφέρ κρύβουν πολλή βρωμιά! Γι’ αυτό πριν μπείτε στο νέο σας σπίτι καθαρίστε τα με Χλωρίνη® KLINEX Καθαριστικό Spray Πολλαπλών Χρήσεων και ένα πανάκι.
  • Συνήθως, οι ξύλινες σκαλιστές πόρτες κρύβουν μπόλικη σκόνη και είναι από τα σημεία του σπιτιού που δεν καθαρίζονται πολύ συχνά. Ξεσκονίστε τες με ένα νωπό πανάκι – προσοχή, να μην είναι πολύ υγρό γιατί το ξύλο φουσκώνει- με KLINEX Καθαριστικό Πατώματος για Ευαίσθητες Επιφάνειες.
  • Αν το σπίτι έχει τζάκι φροντίστε, πριν βάλετε την σχάρα μέσα, να αφαιρέσετε όλη την στάχτη.
  • Τέλος, δύο χώροι του σπιτιού που πρέπει να καθαριστούν οπωσδήποτε πριν μετακομίσετε, μιας και δεν τους επισκεπτόμαστε πολύ συχνά αλλά μαζεύουν πολλή σκόνη, είναι το πατάρι και η αποθήκη. Επειδή σίγουρα θα θέλετε να αποθηκεύσετε τα πράγματά σας σε έναν καθαρό χώρο, φροντίστε να ξεσκονίσετε τα ντέξιον ράφια με διαλυμένη Χλωρίνη KLINEX και να σφουγγαρίσετε το πάτωμα με KLINEX καθαριστικό πατώματος πριν βάλετε τις κούτες!