Στους εξωτερικούς χώρους (και όχι μόνο) υπάρχει ένας ύπουλος και επίμονος εχθρός, που είναι, επιπλέον, ιδιαίτερα αντιαισθητικός ενώ δίνει την εντύπωση της μεγάλης βρομιάς. Πρόκειται για τη μούχλα, που συγκεντρώνεται κυρίως στους αρμούς πλακακιών, κάτω και γύρω από τις γλάστρες αλλά και στους τοίχους. Μην τη φοβάστε όμως, γιατί με τη βοήθεια του KLINEX Spray κατά της μούχλας μπορείτε να την αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά

Μυρμήγκια στο σπίτι: για να εμποδίζετε τα μυρμήγκια να κάνουν βόλτες στο σπίτι και να τα ξεφορτωθείτε, προσθέστε Χλωρίνη σ’ ένα κομμάτι βαμβάκι και τοποθετήστε το στο σημείο απ’ όπου βγαίνουν. Εάν δεν ξέρετε από πού έρχονται, σφουγγαρίστε όλο το πάτωμα με διάλυμα KLINEX.

Σκάλες-τοίχοι-επιφάνειες

 • Αφαιρέστε τη μούχλα από τη βάση των τοίχων με KLINEX Spray κατά της Μούχλας.
 • Πρώτα απομακρύνετε την περισσότερη βρωμιά με νερό ή με μια βούρτσα. Βουρτσίστε τις επιφάνειες με διάλυμα Χλωρίνη® KLINEX. Αφήστε το για μισή ώρα να δράσει κι έπειτα ξεβγάλετε με καθαρό νερό.
 • Καθαρίστε τη στέγη από τα βρύα. Αφαιρέστε την περισσότερη βρωμιά με βούρτσα και νερό κι έπειτα χρησιμοποιήστε διαλυμένη Χλωρίνη® KLINEX. Αφήστε τη για μισή ώρα κι έπειτα ξεβγάλετε με καθαρό νερό.
 • Χρησιμοποιήστε τη Χλωρίνη® KLINEX για να απομακρύνετε και τα βρύα από τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και πλύνετέ τα με διάλυμα Χλωρίνη® KLINEX. Αφήστε το υγρό στις επιφάνειες για 15-30 λεπτά κι έπειτα ξεπλύνετε με καθαρό νερό.
 • Καθαρίστε τα πέτρινα σκαλοπάτια από τα στίγματα μούχλας και τα βρύα με Χλωρίνη® KLINEX. Πρώτα πλύνετε την περισσότερη βρωμιά με νερό και βουρτσίστε, έπειτα χρησιμοποιήστε Χλωρίνη® KLINEX Ultra και λιγότερο νερό απ’ ό, τι συνήθως.
  Για να καθαρίσετε το φράχτη χρησιμοποιήστε διαλυμένη Χλωρίνη® KLINEX. Πλύνετε την επιφάνεια και αφήστε τη να δράσει για 15-30 λεπτά. Μην ξεχάσετε να καλύψετε τα φυτά.
 • Καθαρίστε και απολυμάνετε την παιδική πισίνα και τα πλαστικά παιχνίδια με Χλωρίνη® KLINEX για να προφυλάξετε την υγεία των παιδιών σας.

Πλακάκια πισίνας

 • Απολυμαίνετε συχνά τα πλακάκια γύρω από την πισίνα με Χλωρίνη® KLINEX.

Αποχέτευση

 • Αν στον κήπο σας έχετε ανοικτά κανάλια νερού μπορείτε να απολυμαίνετε τα τοιχώματά τους με Χλωρίνη® KLINEX.

Γλάστρες

 • Αφαιρέστε την πράσινη βρωμιά από τα βρύα που σχηματίζονται στις γλάστρες σας με αραιό διάλυμα Χλωρίνη® KLINEX ή με το KLINEX Spray Κατά της Μούχλας με ενεργό χλώριο.

Κατοικίδια

 • Διατηρήστε το πιάτο του κατοικίδιού σας μακριά από τα πιάτα της οικογένειας και καθαρίστε το χωριστά. Αφού το πλύνετε με απορρυπαντικό πιάτων το απολυμαίνετε σε αραιό διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX για 10 λεπτά. Το σαπουνίζετε και το ξεπλένετε πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα αξεσουάρ των κατοικίδιων, όπως, γυάλες, κλουβιά και καλάθια. Για τα τελευταία, πλένετε το εσωτερικό και το εξωτερικό τους με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τα εντελώς πριν ξαναχρησιμοποιηθούν.
 • Είναι πολύ σημαντικό να απολυμαίνετε τα πανιά που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο του σκύλου σας. Χρησιμοποιείστε διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX.