Υπάρχουν ορισμένες «αναπάντεχες» καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να μας φέρουν σε δύσκολη θέση, ειδικά αν δεν είμαστε καλά προετοιμασμένοι ή αν δεν έχουμε τον τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε. Κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά είναι η KLINEX, που αποτελεί έναν πραγματικά πολύτιμο σύμμαχο για… επείγουσες συνθήκες. Ας σκεφτούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις:
  • Μένετε μόνοι σας και, ξαφνικά, η μαμά ανακοινώνει επίσκεψη. Αντί να πανικοβληθείτε, κάντε μερικές γρήγορες, απλές κινήσεις, όπως ένα γρήγορο πέρασμα με σπρέι KLINEX στο μπάνιο και στην κουζίνα, που θα σας γλυτώσει από πολλές γκρίνιες και ένα… στιγμιαίο ξεσκόνισμα με τα πανάκια KLINEX.

amam

  • Γνωρίζετε την παλιά φράση «όσα (δεν) βλέπει η πεθερά», που παρότρυνε τις νοικοκυρές να καθαρίζουν επιφανειακά μόνο τα σημεία εκείνα που θα έβλεπε η πεθερά τους; Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να τη δούμε και μέσα από εντελώς διαφορετικό πρίσμα, γιατί αυτά που δεν βλέπει η πεθερά είναι τελικά τα «βουβά» εκείνα σημεία που θέλουν μεγάλη προσοχή – και απολύμανση. Κλασικό παράδειγμα είναι τα πλακάκια πίσω από τις συσκευές της κουζίνας που λερώνονται διαρκώς από λιπαρά στοιχεία και θέλουν συστηματική απολύμανση.
  • Μη φοβάστε το κουδούνι: η αλήθεια είναι ότι, αν σας χτυπήσουν ξαφνικά φίλοι το κουδούνι, δεν προλαβαίνετε να κάνετε πολλά πράγματα. Κλείστε τις πόρτες των χώρων που θέλετε να απομονώσετε και επικεντρωθείτε μόνο στο καίριο σημείο, που είναι το μπάνιο. Απολυμάνετε τη λεκάνη (πριν και μετά!), περάστε με σπρέι το νιπτήρα, βάλτε καθαρές πετσέτες και είστε έτοιμοι!

programa

  • Γενικά, η καθημερινή υγιεινή καθαριότητα του σπιτιού, αν οργανωθεί, μπορεί να τηρείται με ένα «πρόγραμμα» που δεν θα διαρκεί περισσότερο από μία ώρα και το οποία, με όπλο τα προϊόντα KLINEX, θα ξεκινάει από ένα γρήγορο ξεσκόνισμα και θα καταλήγει στην απαραίτητη απολύμανση της κουζίνας και του μπάνιου.
  • Μην ξεχνάτε ότι, καθαρίζω με ασφάλεια σημαίνει διακρίνω τη διαφορά ανάμεσα στην απλή απομάκρυνση των ρύπων και στην απολύμανση των επιφανειών, η οποία προστατεύει από την ανάπτυξη και τη μετάδοση μικροβίων. Η KLINEX έχει τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και τις ιδέες για να διατηρούμε το περιβάλλον μας υγιεινά καθαρό και να αποφεύγουμε, όσο είναι δυνατό, τις βλαβερές συνέπειες ιών, μικροβίων και βακτηριδίων.