Skip to content
banner Γενικη καθαριοτητα μετα το καλοκαιρι

Γενικη καθαριοτητα μετα το καλοκαιρι

Αρχή του φθινοπώρου: η εποχή για γενική καθαριότητα και αναδιοργάνωση, για έναν χώρο καθαρό, υγιεινό και τακτοποιημένο και πιο ξέγνοιαστη καθημερινότητα.

Στο μπαλκονι, τη βεραντα, την αυλη

 • Πρώτη μας κίνηση να αερίσουμε το σπίτι. Ανοίγουμε διάπλατα πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες και ξεκινάμε από τα έπιπλα κήπου-βεράντας που έχουν μαζέψει όλη τη σκόνη και το καυσαέριο. Ξεσκονίζουμε καλά, ψεκάζουμε τις επιφάνειες που πλένονται με Klinex Hygiene Spray Γενικής Χρήσης Λεμόνι για καθαριότητα σε βάθος, και ξεπλένουμε με νωπό πανί.
 • Μετά από ένα καλό σκούπισμα, σφουγγαρίζουμε προσθέτοντας ένα από τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, ίσως το Klinex Hygiene Φρεσκάδα Ωκεανού που καθαρίζει και απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο, με υπέροχο θαλασσινό άρωμα που θα μας θυμίζει το καλοκαίρι. ritual: Ένα απλό πέρασμα με το ίδιο προϊόν σε τακτικά διαστήματα θα διατηρήσει τη βεράντα μας άψογη ώστε να την απολαμβάνουμε όσο ο καλός καιρός μας το επιτρέπει.
 • Το πρόβλημα με τους επίμονους λεκέδες από γλάστρες και πιατάκια που ξεχείλισαν κατά τη διάρκεια της απουσίας μας θα λύσει η παχύρευστη Χλωρίνη® Klinex Ultra Plus με ενισχυμένη δράση κατά της συσσώρευσης αλάτων.
 • Τινάζουμε τα μαξιλάρια και τα ψεκάζουμε με το ειδικό Klinex Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ Wild Flower που φρεσκάρει, απολυμαίνει χωρίς χλώριο και απομακρύνει τους αλλεργιογόνους παράγοντες. ritual: Ένα χαλάκι εισόδου ή νωπό πανί έξω από τη μπαλκονόπορτα που θα ψεκάσουμε με σπρέι Χλωρίνης Klinex θα μας επιτρέπει να μπαινοβγαίνουμε χωρίς να μεταφέρουμε τη σκόνη μέσα στο σπίτι.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • Σύμμαχός μας στη γενική καθαριότητα, τώρα που δίνουμε έξτρα προσοχή στις λεπτομέρειες, είναι η Χλωρίνη Klinex Spray Πολλαπλών Χρήσεων με Ενεργό Χλώριο , ο πολύτιμος βοηθός μας για να καθαρίσουμε και να απολυμάνουμε τα δύσκολα σημεία σε όλο το σπίτι εξουδετερώνοντας λίπη, μούχλα και βακτήρια.

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ & ΣΤΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

 • Είναι η κατάλληλη εποχή για να πλύνουμε κουρτίνες, καλύμματα και προστατευτικά στρώματος και μαξιλαριών, ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες για κάθε είδος υφάσματος ξεχωριστά. Πριν τα ξαναβάλουμε στη θέση τους θα πρέπει να στεγνώσουν πολύ καλά προκειμένου να αποφύγουμε τη μυρωδιά κλεισούρας, ενώ ψεκάζοντας τακτικά με το Klinex Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ – Cotton ή Wild Flowers καταπολεμούμε τα αλλεργιογόνα και δίνουμε στο χώρο άρωμα φρεσκάδας.
 • Καθαρίζουμε σχολαστικά με την ηλεκτρική σκούπα κάτω από τα έπιπλα και στις γωνίες. ritual: Προσθέτοντας στη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας μία βανιλίνη ή λίγη κανέλλα ή σόδα σε σκόνη θα καταπολεμήσουμε τυχόν μυρωδιά από το κατοικίδιό μας κάθε φορά που σκουπίζουμε.
 • Η σειρά Καθαριστικών Πατώματος Klinex Hygiene χωρίς χλώριο μας δίνει τη σιγουριά της υγιεινής καθαριότητας με μπόνους το άρωμα της επιλογής μας. ritual: Το μυστικό για να διατηρήσουμε καθαρό το πάτωμα σε καθημερινή βάση είναι να απομακρύνουμε τους λεκέδες αμέσως με τη βοήθεια τoυ Klinex Hygiene Σπρέυ Γενικής χρήσης, πριν τα πατήσει κάποιος και τα μεταφέρει σε όλο το σπίτι.
 • Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κοιτάξουμε προσεκτικά τον χώρο και να αφαιρέσουμε κάθε τι περιττό. Η αρχή είναι «λίγα και καλά». ritual: Στις ελεύθερες επιφάνειες το τακτικό ξεσκόνισμα και το καθάρισμα γίνεται πολύ εύκολα και το βλέμμα ησυχάζει.

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ

 • Kαι στην κουζίνα, κρατάμε στους πάγκους μόνο τα απολύτως απαραίτητα για εύκολο καθάρισμα και απολύμανση με το Klinex Pure Hygiene Spray, το εξειδικευμένο προϊόν για επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού και επιφάνειες που χρησιμοποιούν τα βρέφη. Με συστατικά καθαρισμού φυτικής προέλευσης, εξουδετερώνει το 99,9% ιών και βακτηρίων, ενώ ταυτόχρονα αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα.

ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ

 • Η Χλωρίνη Klinex Ultra Plus, με την παχύρευστη σύνθεσή της, που προσκολλάται στη σκληρή βρωμιά, το πουρί, τη μούχλα και τα άλατα, θα μας βοηθήσει αδιάλυτη ή διαλυμένη να ξαναφέρουμε τη λάμψη στο μπάνιο. ritual: Φυλάμε έναν λαστιχένιο καθαριστή τζαμιών δίπλα στη ντουσιέρα. Στεγνώνοντας τζάμια και πλακάκια μετά από κάθε χρήση αποτρέπουμε τη δημιουργία μούχλας.
 • Εάν ωστόσο βρούμε μούχλα στο μπάνιο, έχουμε στο οπλοστάσιό μας το εξειδικευμένο Klinex Spray Kατά της Μούχλας με ενεργό χλώριο που δρα γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Δεν ξεχνάμε να αδειάζουμε τακτικά το καλαθάκι του μπάνιου, το ψεκάζουμε με Χλωρίνη Klinex Spray, αφήνουμε να δράσει 10 λεπτά και μετά σκουπίζουμε καλά με ένα βρεγμένο πανί. ritual: Χρησιμοποιούμε όμορφα αδιάβροχα κουτιά ή καλαθάκια για να κρατάμε συγκεντρωμένα τα κάθε λογής αντικείμενα.
 • Θα καθαρίσουμε άνετα τον πάγκο του νιπτήρα με τη βοήθεια του Klinex Spray Hygiene Μπάνιο που απομακρύνει βρωμιά και άλατα και απολυμαίνει. Τοποθετούμε τέλος μέσα στη λεκάνη τα Klinex WC Block Power 5 που συνδυάζουν 5 δράσεις σε 1 χρήση, για μια τουαλέτα χωρίς άλατα, λαμπερή και υγιεινά καθαρή.

WC ΞΕΝΩΝ

 • Όσο για το WC ξένων, τα βιοδιασπώμενα πανάκια Klinex Hygiene χωρίς χλώριο μας επιτρέπουν να απολυμάνουμε σε ελάχιστο χρόνο με μια κίνηση τις επιφάνειες που ακουμπούν οι επισκέπτες, όπως πόμολα, βρύσες και πάγκους.

Με προσοχή στις λεπτομέρειες, με κάποιες έξυπνες κινήσεις στην καθημερινότητάς μας, και με την πολύτιμη βοήθεια της σειράς προϊόντων Klinex  το σπίτι μας θα λάμψει και πάλι και διατηρηθεί καθαρό!