Μετάβαση στο περιεχόμενο
 1. Σπίτι/
 2. TIPS ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/
 3. Απολύμανση εξωτερικών χώρων
Καθαρισμός μπαλκονιού και απολύμανση εξωτερικών χώρων

Απολύμανση εξωτερικών χώρων

Summary background
Καθαρισμός μπαλκονιού και εξωτερικών χώρων ΚΑΙ απολύμανση. Μάθετε πώς!

Καθαρισμός μπαλκονιού, καθαρισμός ξύλινων επίπλων, καθαρισμός κήπου, συντήρηση ξύλου εξωτερικού χώρου. Οι εξωτερικοί χώροι των σπιτιών μας έχουν κι αυτοί μεγάλες απαιτήσεις στη συντήρηση και στον καθαρισμό. Έχετε σκεφτεί πόσα και πόσο διαφορετικά είναι τα είδη που έχουν ανάγκη απολύμανσης στους εξωτερικούς χώρους των σπιτιών μας; Βρύσες, πλακάκια, έπιπλα βεράντας, παιδικά παιχνίδια, χαλάκια – ο κατάλογος είναι πολύ μεγάλος και θα τον δείτε με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω. Η απολύμανση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού μας είναι συχνά εξίσου σημαντική με αυτή του εσωτερικού.

ΕΠΙΠΛΑ ΚΗΠΟΥ-ΒΕΡΑΝΤΑΣ

 • Πλύνετε τα πλαστικά λευκά έπιπλα του κήπου ή της βεράντας με Χλωρίνη® KLINEX και ξεπλύνετε.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

 • Ο καθαρισμός αρμών πλακιδίων στους εξωτερικούς χώρους γίνεται εύκολος: Καθαρίστε τους αρμούς στα πλακάκια σας με αραιωμένη Χλωρίνη® KLINEX Λεπτόρρευστη και ξεπλύνετε καλά χρησιμοποιώντας το λάστιχο του εξωτερικού χώρου.

ΣΚΑΛΕΣ-ΤΟΙΧΟΙ-ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

 • Το καθάρισμα τοίχων με Χλωρίνη® KLINEX, θα σας καταπλήξει. Αφαιρέστε τη μούχλα από τη βάση των τοίχων με KLINEX Spray Κατά της Μούχλας με ενεργό χλώριο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος για την αποτελεσματική αφαίρεση της μούχλας.

 • Πρώτα απομακρύνετε την περισσότερη βρωμιά με νερό ή με μια βούρτσα. Βουρτσίστε τις επιφάνειες με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX. Αφήστε το για μισή ώρα να δράσει κι έπειτα ξεβγάλετε με καθαρό νερό.

 • Χρησιμοποιήστε το KLINEX Hygiene Καθαριστικό πατώματος για ευαίσθητες επιφάνειες και για να καθαρίσετε τις εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Αρχικά, κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα. Έπειτα, διαλύστε 3 καπάκια (150ml) σε μία λεκάνη με 1 λίτρο νερό. Χρησιμοποιήστε σφουγγάρι και περάστε τις επιφάνειες με το διάλυμα. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά προτού ξεβγάλετε.

 • Καθαρίστε τα πέτρινα σκαλοπάτια από τα στίγματα μούχλας και τα βρύα με Χλωρίνη® KLINEX ή με KLINEX Spray Κατά της μούχλας με ενεργό χλώριο. Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του προϊόντος πριν τη χρήση.

 • Η Χλωρίνη® KLINEX είναι κατάλληλη και για καθαρισμό πισίνας. Ποιάς πισίνας; Της παιδικής! Καθαρίστε και απολυμάνετε την παιδική πισίνα και τα πλαστικά παιχνίδια που πλένονται με Χλωρίνη® KLINEX για να προφυλάξετε την υγεία των παιδιών σας. Ξεπλύνετε καλά πριν τη χρήση.

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΠΙΣΙΝΑΣ

 • Απολυμαίνετε συχνά τα πλακάκια γύρω από την πισίνα με Χλωρίνη® KLINEX.

ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

 • Αν στον κήπο σας έχετε ανοικτά κανάλια νερού μπορείτε να απολυμαίνετε τα τοιχώματά τους με Χλωρίνη® KLINEX.

ΣΧΟΙΝΙ ΜΠΟΥΓΑΔΑΣ

 • Πολλές φορές ξεχνάμε ότι το σχοινί της μπουγάδας ή τα σχοινιά της απλώστρας πρέπει να είναι εξίσου καθαρά με τα ρούχα που θα απλώσουμε, ώστε να μην τα λερώσει ή τους αφήσει σημάδια. Περάστε τα πρώτα με ένα σφουγγάρι ποτισμένο με διάλυμα Χλωρίνης KLINEX και μετά με σκέτο νερό, ώστε να φύγουν όλα τα ίχνη από σκόνες, καυσαέριο κ.λπ.

ΓΛΑΣΤΡΕΣ

 • Αφαιρέστε την πράσινη βρωμιά από τα βρύα που σχηματίζονται στις γλάστρες σας με αραιό διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX ή με το KLINEX Spray Κατά της Μούχλας με ενεργό χλώριο.

ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

 • Διατηρήστε το πιάτο του κατοικίδιού σας μακριά από τα πιάτα της οικογένειας και καθαρίστε το χωριστά. Αφού το πλύνετε με απορρυπαντικό πιάτων το απολυμαίνετε σε αραιό διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX για 10 λεπτά. Το σαπουνίζετε και το ξεπλένετε πολύ καλά. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα αξεσουάρ των κατοικίδιων, όπως γυάλες, κλουβιά και καλάθια. Για τα τελευταία, πλένετε το εσωτερικό και το εξωτερικό τους με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX. Ξεπλύνετε και στεγνώστε τα εντελώς πριν ξαναχρησιμοποιηθούν.

 • Είναι πολύ σημαντικό να απολυμαίνετε τα πανιά που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο του σκύλου σας. Χρησιμοποιήστε διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX.

ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ

 • Ο εξοπλισμός σας χρειάζεται τακτική απολύμανση με KLINEX Ultra, που σκοτώνει τα βακτηρίδια και αφαιρεί τις δυσάρεστες μυρωδιές. Μουλιάστε τον για μερικά λεπτά και ξεβγάλετε με καθαρό νερό.

Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.