Μετάβαση στο περιεχόμενο
 1. Σπίτι/
 2. TIPS ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/
 3. Καθαρισμός Μπαλκονιού
banner klinex balcony

Καθαρισμός Μπαλκονιού

Summary background
Κρατήστε το μπαλκόνι σας υγιεινά καθαρό με τις οδηγίες καθαρισμού εξωτερικών χώρων με προϊόντα Klinex.

ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ KLINEX

Όσο ο καιρός είναι καλός, μια εξαιρετική επιλογή για «έξοδο» είναι το μπαλκόνι ή η βεράντα! Πώς μπορούμε όμως να διατηρήσουμε τον εξωτερικό χώρο -που είναι πιο εκτεθειμένος- υγιεινά καθαρό; Τα tips που ακολουθούν για τα Καθαριστικά Klinex δίνουν όλες τις απαντήσεις.

Πριν τη χρήση των προϊόντων επιβεβαιώστε τη συμβατότητά τους με τις επιφάνειές σας. Να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφυλάξεις που αναγράφονται στη συσκευασία.

 • Μούχλα στα πλακάκια; H Χλωρίνη Klinex Ultra είναι ο ιδανικός σύμμαχός μας. Τη χρησιμοποιούμε ως διάλυμα στους αρμούς, αφήνουμε μερικά λεπτά να δράσει, τρίβουμε ελαφρά και ξεπλένουμε καλά. Για επίμονη μούχλα επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ή εφαρμόζουμε μικρή αδιάλυτη ποσότητα και ξεβγάζουμε.

 • Για καθημερινή χρήση στο δάπεδο του μπαλκονιού η καλύτερη επιλογή είναι τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος στο άρωμα της αρεσκείας μας.

 • Για τις καρέκλες και το τραπέζι καθαρίζουμε με Spray Χλωρίνης Klinex, ξεπλένουμε καλά με ένα υγρό πανί και στεγνώνουμε.

 • Για υγιεινή καθαριότητα και σε μαλακές επιφάνειες μπορούμε να ψεκάσουμε τα μαξιλάρια εξωτερικού χώρου με KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ Cotton.

 • Για τις κάσες και τα παντζούρια από τα αλουμίνια ψεκάζουμε με KLINEX Hygiene Spray Γενικής Χρήσης και αφήνουμε για λίγο να δράσει. Στη συνέχεια περνάμε με σφουγγάρι και ξεπλένουμε με νερό ή με βρεγμένο πανί.  

 • Τι γίνεται όμως με τις γλάστρες και τα πιατάκια όπου έχει συγκεντρωθεί βρομιά από την πολυκαιρία; Εφαρμόζουμε Χλωρίνη Klinex Ultra Plus Silver, τρίβοντας τις εξωτερικές επιφάνειες με ένα σφουγγάρι. Έπειτα, ξεπλένουμε προσεκτικά και θα γίνουν σαν καινούργια. 

 • Αν έχουμε barbeque σίγουρα χρειαζόμαστε αποτελεσματική αντιμετώπιση των ξεραμένων λιπαρών λεκέδων στη σχάρα. Για να τους αφαιρέσουμε ψεκάζουμε με το Klinex Spray Κατά των Λιπών, αφήνουμε λίγο το προϊόν να δράσει και τρίβουμε με μια βούρτσα ή με ένα σφουγγάρι με σύρμα. Ξεπλένουμε καλά και αφήνουμε να στεγνώσει.

 • Για να απαλλαχθούμε από τη σκουριά από τις μεταλλικές επιφάνειες, ψεκάζουμε μικρή ποσότητα Klinex Ενάντια στα Άλατα και τρίβουμε με πανί ή σφουγγάρι. Τέλος, ξεπλένουμε και στεγνώνουμε.

Όπως κάθε χώρος του σπιτιού, έτσι και το μπαλκόνι έχει ανάγκη από κατάλληλα προϊόντα για την κατάλληλη χρήση. Τώρα πια, η καθαριότητά του δεν είναι μυστικό.