Μετάβαση στο περιεχόμενο
 1. Σπίτι/
 2. TIPS ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/
 3. Παιδικό δωμάτιο: συμβουλές καθαριότητας
ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: Tips καθαριότητας

Παιδικό δωμάτιο: συμβουλές καθαριότητας

Summary background
Tips καθαριότητας σπιτιού και παιδικού δωματίου: Χλωρίνη® KLINEX για υγιεινή και ασφάλεια!

Πρώτες μέρες με το μωρό στο σπίτι. Όσο μεγαλώνει το μωρό, γίνεται νήπιο και μετά μαθητής, τόσο διαφοροποιούνται οι συνήθειες και οι ανάγκες του σε όλα τα επίπεδα. Το ίδιο ισχύει και για το θέμα της υγιεινής καθαριότητας του χώρου του. Σε ό,τι αφορά το βρέφος, η απολύμανση είναι συχνά απαραίτητη. Φροντίστε την, λοιπόν, με συμβουλές και tips για την καθαριότητα του σπιτιού με τα προϊόντα KLINEX, που είναι οι πολύτιμοι σύμμαχοι της μαμάς! 

ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ

 • Η απολύμανση του σπιτιού για το μωρό αρχίζει από το καροτσάκι. Το καροτσάκι του μωρού μεταφέρει τη βρωμιά του δρόμου και της παιδικής χαράς στο σπίτι, οπότε είναι πολύ σημαντικό να το καθαρίζετε και να απολυμαίνετε καλά τις ρόδες χρησιμοποιώντας Χλωρίνη® KLINEX Spray πολλαπλών χρήσεων ή  KLINEX Pure Hygiene Spray Powder Fresh.

ΡΟΥΧΑ

 • «Με τι απορρυπαντικό να πλύνω τα ρούχα του μωρού; Ποιό είναι το κατάλληλο απορρυπαντικό ρούχων για βρέφη;», αναρωτιούνται πολλοί γονείς. Τα λευκά ρουχαλάκια του μωρού μπορούν να διατηρηθούν υγιεινά καθαρά και λαμπερά με τη βοήθεια της Χλωρίνης® KLINEX Advance στο πλυντήριο.Το πλύσιμο των μωρουδιακών ρούχων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο.

ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ

 • Μην αφήσετε τις λευκές βαμβακερές κουρτίνες να γκριζάρουν. Μπορείτε να πλύνετε τις κουρτίνες στο πλυντήριο με Χλωρίνη® KLINEX Advance. 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

 • Καθαρίστε τα ξύλινα κάγκελα και τις πλαστικές επιφάνειες της κούνιας και του πάρκου με το  KLINEX Pure Hygiene Spray Powder Fresh. Σκουπίστε με βρεγμένο πανί και αφήστε να στεγνώσουν πριν επανατοποθετήσετε το στρώμα.

 • Το μωρό μπορεί εύκολα να έρθει σε επαφή με μικρόβια καθώς μπουσουλάει στο πάτωμα. Πλένετε τακτικά το πάτωμα του παιδικού δωματίου KLINEX Hygiene Καθαριστικό Πατώματος άρωμα της αρεσκίας σας.

 • Πρέπει να απολυμαίνετε την αλλαξιέρα του μωρού καθώς και το καρεκλάκι του φαγητού. Αυτό γίνεται KLINEX Pure Hygiene Spray Powder Fresh. Για κάθε περίπτωση, διαβάστε πρώτα τις οδηγίες καθαρισμού του επίπλου.

  Επειδή το παιδί, όταν πάει σχολείο, περνάει πολύ χρόνο στο γραφείο του, φροντίστε να απολυμαίνετε σωστά το χώρο και κυρίως το πλαστικό μπράτσο της καρέκλας.

 • Τα παιδιά, αλλά και όλα τα μέλη της οικογένειας, πιάνουν συχνά τα πόμολα, που γίνονται έτσι εστία μικροβίων. Μην ξεχνάτε να τα καθαρίζετε με Χλωρίνη® KLINEX.

ΣΚΕΥΗ

 • Προσέξτε ιδιαίτερα το γιογιό του νηπίου. Αφού πρώτα το πλύνετε με απορρυπαντικό, το απολυμαίνετε με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX. Ξεπλένετε με καθαρό νερό και στεγνώνετε.

 • Καθαρίστε την μπανιέρα του μωρού με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX για να την κρατήσετε υγιεινά καθαρή.

 • Το πλαστικό κουτί για το κολατσιό του μαθητή μπορεί να φέρνει μικρόβια από το σχολείο γι’ αυτό πρέπει να απολυμαίνεται τακτικά με Χλωρίνη® KLINEX.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 

 • Παιδιά, μωρά και απολύμανση: Καθαρίζετε συχνά τα πλαστικά παιχνίδια των παιδιών. Πρώτα τα απολυμαίνετε με το KLINEX Pure Hygiene Spray Powder Fresh μετά ξεβγάζετε με χλιαρό σαπουνόνερο. Ξεπλένετε με καθαρό νερό και στεγνώνετε.