Μετάβαση στο περιεχόμενο
 1. Σπίτι/
 2. TIPS ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ/
 3. Εσωτερικοί χώροι
Tips για τον γενικό καθαρισμό του σπιτιού

Εσωτερικοί χώροι

Summary background
Δείτε εδώ μυστικά καθαρισμού για το σπίτι, για να καλωσορίσετε τη φρεσκάδα σε όλους τους χώρους!

ΠΑΤΩΜΑΤΑ 

 • Διατηρήστε τα πατώματά σας υγιεινά καθαρά και απολαύστε τη μοναδική φρεσκάδα που προσφέρουν τα τα KLINEX Hygiene Καθαριστικά πατώματος.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 • Ο υπολογιστής, ο εκτυπωτής και το πληκτρολόγιο βρωμίζουν με τη χρήση. Χρησιμοποιήστε τα KLINEX Hygiene υγρά πανάκια για να τα καθαρίσετε, αφού όμως πρώτα συμβουλευτείτε τις οδηγίες των μηχανημάτων.

ΠΕΡΒΑΖΙΑ

 • Διατηρήστε το περβάζι του παραθύρου καθαρό, χρησιμοποιώντας Χλωρίνη® KLINEX Spray ή KLINEX Hygiene Spray Γενικής Χρήσης. Αφαιρέστε πρώτα τη βρωμιά, ψεκάστε το και περάστε το με ένα καθαρό πανί. 

ΤΖΑΚΙ 

 • Αποτελεσματικός καθαρισμός τζακιού: Πρώτα πλύνετε με απορρυπαντικό τα μαυρισμένα από κάπνα τούβλα του τζακιού και μετά χρησιμοποιήστε αραιωμένη Χλωρίνη® KLINEX. Αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά και στο τέλος ξεπλύνετε με καθαρό νερό.

ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ

 • Πώς θα μυρίζει ωραία το σπίτι; Από τις δυσάρεστες οσμές, αυτή του τσιγάρου μπορεί να είναι αισθητή για πολύ καιρό. Πώς, λοιπόν, φεύγει η τσιγαρίλα από το σπίτι; Καθαρίζετε συχνά το σταχτοδοχείο. Ξεπλύνετέ το πρώτα με νερό και μετά χρησιμοποιείστε το KLINEX Hygiene Spray Γενικής Χρήσης Λεμόνι.

ΚΑΛΩΔΙΑ

 • Τα γκριζαρισμένα από την κάπνα καλώδια θα ανακτήσουν την αρχική τους λευκότητα αν τα περάσετε με ένα πανί βρεγμένο σε διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX. Μην ξεχάσετε να βγάλετε πρώτα την πρίζα από το ρεύμα! Μετά περιμένετε να στεγνώσουν πριν τα επανασυνδέσετε με το ρεύμα.

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

 • Οι λευκές βαμβακερές κουρτίνες συχνά γκριζάρουν εξαιτίας της σκόνης και της καπνιάς της πόλης. Για τον καθαρισμό κουρτινών στο σπίτι, πλύνετέ τες στο πλυντήριο με Χλωρίνη®KLINEX Advance.

ΡΟΛΑ 

 • Τα ρολά και τα στόρια λερώνονται συχνά από τη σκόνη και το καυσαέριο. Καθαρίστε τα χρησιμοποιώντας είτε Χλωρίνη® KLINEX Spray ή KLINEX Hygiene Spray Γενικής Χρήσης να ξαναβρούν το χρώμα και τη λάμψη τους. 

ΔΙΑΦΟΡΑ 

 • Στα ανθοδοχεία αναπτύσσονται μικρόβια που αναδύουν δυσάρεστες οσμές. Απολυμάνετε για 5 λεπτά με διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX και ξεπλύνετε καλά πριν ξαναβάλετε τα λουλούδια.

 • Με τη χρήση, τα λευκά κλινοσκεπάσματα και τα σεντόνια χάνουν την λευκότητά τους. Πλύνετέ τα στο πλυντήριο με Χλωρίνη® KLINEX Advance και θα δείτε τη διαφορά.

 • Αντίστοιχα, πλένετε συχνά τα χαλάκια εισόδου σε πόρτες, μπαλκονόπορτες κ.λπ. με αραιό διάλυμα Χλωρίνης® KLINEX.

 • Αποκτήστε τη συνήθεια να αφήνετε τα παπούτσια σας στην είσοδο και να κυκλοφορείτε μέσα στο σπίτι με παντόφλες.

 • Ακόμη και όταν κάνει πολλή ψύχρα, αερίζετε καθημερινά το σπίτι. 

ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ

Θέμα όσφρησης! Η ωραία μυρωδιά στο χώρο ενισχύει την εντύπωση της καθαριότητας και προδιαθέτει ευχάριστα τους «ενοίκους» του. Έτσι:

Μην αφήνετε ποτέ άπλυτα τα σταχτοδοχεία γιατί η μυρωδιά του τσιγάρου θα «στοιχειώνει» συνεχώς το χώρο. Ξεπλύνετέ τα πρώτα με νερό και μετά χρησιμοποιήστε το σπρέι της Χλωρίνης® KLINEX για να μη μυρίζει καθόλου.

Για… εξαιρετικές περιπτώσεις, τοποθετήστε σε κάποιο ηλιόλουστο σημείο του καθιστικού λίγο βαμβάκι εμποτισμένο με το άρωμά σας το οποίο, όταν ζεσταθεί, θα πλημμυρίσει το χώρο!

Αν αναρωτιέστε, λοιπόν, «πώς να καθαρίσω το σπίτι;», οι παραπάνω συμβουλές για το καθάρισμα του σπιτιού σίγουρα σας έχουν βγάλει από το αδιέξοδο.

Χρησιμοποιείτε τα απολυμαντικά προϊόντα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.