Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ/
  3. Πρόληψη και αντιμετώπιση της αλλεργίας στο σπίτι
Οδηγίες πρόληψης για το σπίτι για αλλεργία στη σκόνη και στη μούχλα

Πρόληψη και αντιμετώπιση της αλλεργίας στο σπίτι

Summary background
Αντιμετώπιση αλλεργίας στο σπίτι, εύκολα: Ξεφορτωθείτε τη σκόνη, την υγρασία και τη μούχλα!

Στο σπίτι, η αλλεργία μπορεί να προκληθεί από τη σκόνη, τη μούχλα ή την υγρασία. Για την αντιμετώπιση της αλλεργίας είναι πολύ σημαντικό να αερίζουμε καλά τους χώρους, να χρησιμοποιούμε ειδικές συσκευές (αφυγραντήρες) για την αντιμετώπιση της υγρασίας στο σπίτι και ειδικά σε σημεία με υψηλή συγκέντρωση υγρασίας και, φυσικά, να απομακρύνουμε συστηματικά τη σκόνη και τη μούχλα, γιατί μούχλα και υγεία δεν πηγαίνουν μαζί. Έτσι:

  • Τινάζουμε καλά στρώματα, σκεπάσματα, χαλιά κ.λπ. Έτσι αποφεύγετε τις εξάρσεις της αλλεργίας στη σκόνη.

  • Σκουπίζουμε το σπίτι από γωνία σε γωνία.

  • Για να καθαρίσουμε τη σκόνη στο σπίτι, οι γνωστές μέθοδοι είναι οι πιο αποτελεσματικές: Ξεσκονίζουμε προσεκτικά έπιπλα, συσκευές και μικροαντικείμενα.

  • Απολυμαίνουμε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού στις οποίες μπορεί να εμφανιστεί μούχλα, με Χλωρίνη® KLINEX.

  • Μούχλα στο σπίτι; Για τον καθαρισμό της μούχλας αφαιρούμε από τα πλακάκια στίγματα και μούχλα με KLINEX Spray Κατά της Μούχλας με ενεργό χλώριο.

  • Η χρήση καθαριστικών προϊόντων όπως του KLINEX Hygiene Καθαριστικό Πατώματος, οδηγεί στην αποτελεσματική απομάκρυνση από μικρές και μεγάλες επιφάνειες του σπιτιού, της σκόνης και πολλών άλλων αιτιών που προκαλούν αλλεργίες.

  • Η αποτελεσματικότητα του KLINEX Hygiene Καθαριστικό Πατώματος στην απομάκρυνση αιτιών οι οποίες προκαλούν αλλεργίες από σκληρές επιφάνειες που πλένονται, έχει επιβεβαιωθεί με εξειδικευμένες εργαστηριακές δοκιμές.