Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ/
  3. Καθαριότητα σπιτιού και κανόνες ασφαλείας
Καθαριότητα σπιτιού και κανόνες ασφαλείας

Καθαριότητα σπιτιού και κανόνες ασφαλείας

Summary background
Διαβάστε tips για την καθαριότητα του σπιτιού και δείτε πώς θα αποφύγετε το κρυολόγημα ή την ίωση.

Καθαρίζω με ασφάλεια σημαίνει διακρίνω τη διαφορά ανάμεσα στην απλή απομάκρυνση των ρύπων και στην απολύμανση των επιφανειών, η οποία προστατεύει από την ανάπτυξη και τη μετάδοση μικροβίων. Αν αναρωτιέστε «πώς να κάνω γενική καθαριότητα στο σπίτι;», η KLINEX έχει την απάντηση: έχει τα προϊόντα, την τεχνογνωσία και τις ιδέες για να διατηρούμε το περιβάλλον μας υγιεινά καθαρό και να αποφεύγουμε, όσο είναι δυνατό, τις βλαβερές συνέπειες ιών, μικροβίων και βακτηρίων. Θα μοιραστούμε εδώ μυστικά για την ασφαλή καθαριότητα του σπιτιού!

ΕΞΥΠΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Tips για την καθαριότητα του σπιτιού: Τα μικρόβια μεταδίδονται σε αλυσίδα. Αν, λόγου χάρη, ένα συναχωμένο παιδάκι στο σχολείο ακουμπήσει ένα θρανίο, αφήνει πάνω του μικρόβια τα οποία μπορούν να πάνε στα χέρια του δικού σας παιδιού που θα ακουμπήσει το θρανίο. Και μετά τα μικρόβια αυτά μπαίνουν μαζί με το παιδί σας στο σπίτι σας. Πώς θα προλάβετε το κρυολόγημα; Η αλυσίδα αυτή μπορεί να σπάσει! Κρυολόγημα με παιδιά στο σπίτι; Χρησιμοποιώντας Χλωρίνη® KLINEX για τις επιφάνειες, μειώνετε δραστικά τον κίνδυνο μετάδοσης των μικροβίων σε όλη την οικογένεια. Βάλτε μια μόνο κουταλιά της σούπας Χλωρίνη® KLINEX σε 1 λίτρο κρύο νερό, περάστε με αυτό το διάλυμα τις επιφάνειες, αφήστε το 10 λεπτά να δράσει και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό σαπουνόνερο. Είτε κρυολόγημα είτε ίωση, τα πιτσιρίκια θα είναι πιο ασφαλή. Επίσης, το κρυολόγημα είναι κολλητικό, γι’ αυτό διδάξτε στα πιτσιρίκια κανόνες ατομικής υγιεινής για παιδιά:

  • Μάθετε στα παιδιά σας να καλύπτουν τη μύτη και το στόμα τους με το μανίκι τους και όχι με τα χέρια όταν βήχουν ή φτερνίζονται.

  • Μάθετέ τους να πλένουν τα χέρια τους με ζεστό σαπουνόνερο για τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, ειδικά πριν τα γεύματα και αφού γυρίσουν σπίτι από το σχολείο. Ενθαρρύνετε όλα τα μέλη της οικογένειας να πλένουν τα χέρια τους συχνά.

  • Σιγουρευτείτε ότι το παιδιά σας πίνουν από ξεχωριστά ποτήρια και χρησιμοποιούν ξεχωριστά μαχαιροπήρουνα.

Στην ερώτηση «πώς να καθαρίσω σωστά το σπίτι μου;» οι παραπάνω συμβουλές είναι η καλύτερη απάντηση για καθαριότητα και ασφάλεια.