Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ/
  3. KLINEX HYGIENE Απολυμαντικό Spray
πολλά αντικείμενα

KLINEX HYGIENE Απολυμαντικό Spray

Summary background
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ KLINEX HYGIENE ΑΠΟΛΥΜΑΤΝΙΚΟ SPRAY ΚΑΙ… ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ!

Η νέα κανονικότητα είναι γεγονός και όλοι αναζητάμε καθημερινή προστασία από τα μικρόβια και τους ιούς, όπου και αν βρισκόμαστε: στο σπίτι, στο γραφείο, στο σχολείο, στη βόλτα… ακόμα και στο αυτοκίνητο, σωστά;

Σας έχουμε καλά νέα! Με τα KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ χωρίς χλώριο εξουδετερώνουμε το 99,9% ιών και βακτηρίων.

Έτοιμοι για μία “βόλτα” υγιεινής καθαριότητας και προστασίας;

1η στάση-αυτοκίνητο: Το χρησιμοποιούμε καθημερινά για δουλειά, βόλτα, ταξίδι και κάθε μετακίνηση. Πολλές φορές μάλιστα δεν το οδηγούμε μόνο εμείς. Γι’ αυτό πριν αγγίξουμε οτιδήποτε, καθαρίζουμε καθίσματα, τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χερούλια με KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ χωρίς χλώριο. Είναι κατάλληλο για μαλακές και σκληρές επιφάνειες, οπότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσουμε ποιο άρωμα ή μέγεθος προτιμούμε: Wild flowers, Cotton freshness ή on the go;

Extra tip: Τα KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ απομακρύνουν τις οσμές, οπότε είναι ιδανικά για τόσο μικρούς χώρους όπως το αυτοκίνητο.

2η στάση-προορισμός: Φτάσαμε στο café, στο γραφείο, στο μαγαζί, στο πάρκο, στο σπίτι της φίλης; Έχουμε πάντα στην τσάντα τον σύμμαχο που λέγεται KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ. Ψεκάζουμε τα σημεία όπου καθόμαστε ή αγγίζουμε όπως καρέκλες, καναπέδες, πάγκους, γραφεία, πόμολα και μέσα σε ελάχιστο χρόνο… καθαρίσαμε! Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τον χώρο στον οποίο βρισκόμαστε, αλλά και την παρέα άφοβα.

Extra tip: Πριν βάλουμε το spray στην τσάντα, φροντίζουμε να την καθαρίσουμε με το KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ, όπως και τα backpack, σακίδια και βαλίτσες της οικογένειας.

3η στάση-σπίτι: Αφετηρία και προορισμός μαζί, το σπίτι είναι η βάση μας. Είναι ο χώρος όπου όλη η οικογένεια προϊόντων Klinex προσφέρει εδώ και τόσα χρόνια ό,τι καλύτερο για υγιεινή καθαριότητα και προστασία. Τα KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ χωρίς χλώριο θα καθαρίσουν αποτελεσματικά τις σκληρές και μαλακές επιφάνειες με τις οποίες ερχόμαστε σε επαφή πιο συχνά. Ψεκάζουμε πόρτες, πόμολα, καναπέδες, στρώματα, μαξιλάρια και κάδους σκουπιδιών και απολαμβάνουμε προστασία και υπέροχο άρωμα μαζί.

Extra tip: Έχει αποδειχθεί ότι τα KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ αφαιρούν αιτίες αλλεργιών.

4η στάση-ο κόσμος μας: Καλά το καταλάβατε, πρόκειται για τα παιδιά μας, τα οποία ως γνωστό συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, οπότε και είναι περισσότερο εκτεθειμένα. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε KLINEX Hygiene Απολυμαντικό Σπρέυ στο σπίτι, στην παιδική χαρά και στο σχολείο και καθαρίζουμε σχολαστικά τις επιφάνειες με τις οποίες έρχονται πιο συχνά σε επαφή.

Extra tip: Χρησιμοποιούμε τα spray Klinex για να καθαρίσουμε τα παιχνίδια των παιδιών μας και είμαστε έτοιμοι για ατελείωτο παιχνίδι.

Klinex Σπρέυ Hygiene Wild Flower
Klinex Σπρέυ Hygiene Wild Flower
Klinex Hygiene On The Go Απολυμαντικό Σπρέυ
Klinex Hygiene On The Go Απολυμαντικό Σπρέυ
Klinex Σπρέυ Hygiene Cotton 200ml
Klinex Σπρέυ Hygiene Cotton

Να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης και προφυλάξεις που αναγράφονται στη συσκευασία.