Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. TIPS ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ/
  3. TIPS ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ/
  4. Άρρωστος στο σπίτι
sick at home on the sofa

Άρρωστος στο σπίτι

Summary background
Χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγουμε τη μετάδοση της ίωσης στο σπίτι.

Στον παιδικό σταθμό, το λεωφορείο και το Μετρό, από τον άρρωστο συνεργάτη που …δεν κάθισε σπίτι του, ιώσεις και λοιμώξεις περιμένουν να μας βρουν με χαμηλωμένες άμυνες. Από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κρεβατωθούμε. Πώς θα αντιμετωπίσουμε την αρρώστια στο σπίτι; Και πώς θα αποφύγουμε τη μετάδοσή της στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας; 

Με πολλή ξεκούραση, φροντίδα και με μια ασπίδα προστασίας με υπογραφή Klinex!

Το πρώτο είναι να απομονωθεί το άρρωστο άτομο σε ένα δωμάτιο – όχι εύκολο πάντα, ειδικά όταν πρόκειται για μικρό παιδί – και δεν ξεχνάμε να αερίζουμε τακτικά. Πλένουμε τα σεντόνια σε ψηλή θερμοκρασία και προσθέτουμε στην πλύση το Υγρό Απολυμαντικό Ρούχων Klinex Extra Protection που εξουδετερώνει το 99,9% ιών και βακτηρίων.

Με τη Χλωρίνη Klinex, αδιάλυτη ή διαλυμένη, καθαρίζουμε σχολαστικά το μπάνιο και απολυμαίνουμε καθημερινά τα είδη υγιεινής με το Klinex Spray Hygiene Μπάνιο που εξουδετερώνει ιούς και βακτήρια.

Ορισμένα μικρόβια μπορούν να επιβιώσουν σε διάφορες επιφάνειες όπως πάγκοι κουζίνας, νεροχύτες κ.λπ. έως και αρκετές ώρες.

Στην κουζίνα καθαρίζουμε όλες τις επιφάνειες και τις απολυμαίνουμε με το Klinex Hygiene Spray Γενικής Χρήσης που σκοτώνει το 99,9% ιών και βακτηρίων. Μπορούμε επίσης να ψεκάσουμε τα σκεύη που χρησιμοποίησε το άρρωστο άτομο με το Klinex Pure Hygiene Σπρέυ Powder Fresh που είναι κατάλληλο ακόμα και για επιφάνειες που χρησιμοποιούν μωρά και ύστερα να τα πλύνουμε κανονικά.

Επιμένουμε ιδιαίτερα σε διακόπτες, πόμολα, τηλέφωνα, τηλεκοντρόλ, κουπαστές σκάλας και άλλα αντικείμενα που ακουμπάμε συχνά, απολυμαίνοντας εύκολα με τα Υγρά Πανάκια Klinex Hygiene που δρουν ενάντια σε βακτήρια και ιούς και είναι ιδανικά για γρήγορη, υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι.