Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΧΛΩΡΙΝΗ KLINEX®SPRAY

Προϊοντική φωτογραφία με Klinex Σπρέι Χλωρίνης και Klinex Spray Κατά της Μούχλας σε νέα συσκευασία, επίσης είναι η νούμερο 1 μάρκα για απολύμανση. Ο υπολογισμός αυτός είναι της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E και είναι βασισμένος εν μέρει σε δεδομένα που ανέφερε η Nielsen Consumer Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας μέτρησης του λιανεμπορίου τροφίμων για την κατηγορία «Χλώρια και προϊόντα απολύμανσης μικρών και μεγάλων επιφανειών» (όπως καθορίζεται από τον Πελάτη) για την περίοδο 52 εβδομάδων που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, για την Ελλάδα, και αφορά σε καταστήματα τροφίμων άνω των 100τ.μ. σε Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη.
Η χλωρίνη Klinex είναι η νούμερο 1 μάρκα στην Ελλάδα. Χαρίζει υγιεινή καθαριότητα και βοηθά στο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης των μικροβίων καθώς περιέχει ενεργό χλώριο.
Εξουδετερώνουν το 99,9% των μικροβίων**. **Βάσει εργαστηριακών τεστ ΕΝ
Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε. Γιατί εδώ και πάνω από 70 χρόνια, η χλωρίνη Klinex καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει κάθε σπίτι στην Ελλάδα. Τώρα, και σε συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον.
Το απόλυτο «πολυεργαλείο» για απολύμανση και υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι! Ανακάλυψε όλη την γκάμα.
H γκάμα αποτελείται από τα Klinex Σπρέι Χλωρίνης της οποίας η συσκευασία είναι με ανακυκλωμένο πλαστικό. Φιάλη αποτελούμενη από 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρούνται η ετικέτα και η αντλία ψεκασμού).

Και το Klinex Spray Κατά της Μούχλας

ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX SPRAY ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Πρώτον απομακρύνει τη μούχλα και τα βακτήρια, δεύτερον εξουδετερώνει αιτίες κακοσμίας, τρίτον δρα ενάντια σε λίπη και μούχλα και τέταρτον εξουδετερώνει το 99,9%* των βακτηρίων. Ο υπολογισμός αυτός είναι της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E. βασισμένος εν μέρει σε δεδομένα που ανέφερε η Nielsen Consumer Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας μέτρησης του λιανεμπορίου τροφίμων για την κατηγορία «Χλώρια και προϊόντα απολύμανσης μικρών και μεγάλων επιφανειών» (όπως καθορίζεται από τον Πελάτη) για την περίοδο 52 εβδομάδων που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, για τη Ελλάδα, και αφορά σε καταστήματα τροφίμων άνω των 100τ.μ. σε Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για τον καθαρισμό επιφανειών, ψεκάστε απευθείας επάνω στην επιφάνεια και σκουπίστε.
Για τον καθαρισμό μπάνιου ψεκάστε τα πλακάκια από απόσταση 15εκατοστά και αφήστε.