Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΛΩΡΙΝΗΣ

Προϊοντική φωτογραφία με τη Χλωρίνη Klinex Ultra και Χλωρίνη Klinex Ultra Plus σε νέα συσκευασία με ανακυκλωμένο πλαστικό. *Φιάλη αποτελούμενη από έως 35% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρούνται το καπάκι και η ετικέτα). 
επίσης είναι η νούμερο 1 μάρκα για απολύμανση. Ο υπολογισμός αυτός είναι της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS A.E και είναι βασισμένος εν μέρει σε δεδομένα που ανέφερε η Nielsen Consumer Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. μέσω της υπηρεσίας μέτρησης του λιανεμπορίου τροφίμων για την κατηγορία «Χλώρια και προϊόντα απολύμανσης μικρών και μεγάλων επιφανειών» (όπως καθορίζεται από τον Πελάτη) για την περίοδο 52 εβδομάδων που λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2023, για την Ελλάδα, και αφορά σε καταστήματα τροφίμων άνω των 100τ.μ. σε Ηπειρωτική Ελλάδα και Κρήτη.
Η χλωρίνη Klinex είναι η νούμερο 1 μάρκα στην Ελλάδα. Διαθέτει συσκευασίες με ανακυκλωμένο πλαστικό και βοηθά στο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης των μικροβίων με την παχύρρευστη σύνθεσή της.
Αυτήν ξέρετε, αυτήν εμπιστεύεστε. Γιατί εδώ και πάνω από 70 χρόνια, η χλωρίνη Klinex καθαρίζει, λευκαίνει και απολυμαίνει κάθε σπίτι στην Ελλάδα. Τώρα, και σε συσκευασία που σέβεται το περιβάλλον.

ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX ULTRA PLUS ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ:

Πρώτον αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων, δεύτερον έχει υπέροχο άρωμα, τρίτον προσφέρει λάμψη που διαρκεί και τέταρτον είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σπίτι

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Ρίχνουμε αδιάλυτη χλωρίνη, αφήνουμε να δράσει. Για την Λεκάνη, τις Αποχετεύσεις και τα Σιφώνια ρίχνουμε αδιάλυτη χλωρίνη και αφήνουμε να δράσει
Διαλύουμε 100ml χλωρίνης σε 5 λίτρα νερό. Για την λεύκανση των ρούχων, διαλύουμε 100 ml χλωρίνης σε 5 λίτρα νερό
Διαλύουμε 180ml χλωρίνης σε 5 λίτρα νερό. Και για την απολύμανση μεγάλων επιφανειών διαλύουμε 180 ml χλωρίνης σε 5 λίτρα νερό.