Μετάβαση στο περιεχόμενο
cleaning accessories

All Star προϊόντα

Η διαδικασία «καθαριότητα και απολύμανση» σε αγχώνει; Στέκεσαι μπροστά στο ράφι των καθαριστικών με τεράστια απορία; Δεν ξέρεις τι πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στο ντουλάπι σου; Η Klinex είναι δίπλα σου για να καλύψει όλες τις περιπτώσεις, από τα στανταράκια έως τα πιο εξειδικευμένα.

Ας δούμε τα προϊόντα που είναι must και δεν πρέπει να λείπουν από το σπίτι:

Το γνώριμο προϊόν που θυμάσαι … από πάντα. Κι όμως, το ήξερες ότι η παχύρευστη Χλωρίνη® Klinex Ultra είναι high-tech?! Χάρη στη μοναδική κατοχυρωμένη τεχνολογία C-TAC προσκολλάται για περισσότερο χρόνο ακόμα και σε κάθετες επιφάνειες, δρα αποτελεσματικά ενάντια στα μικρόβια, χαρίζει λάμψη καθαριότητας. Είναι ο σύμμαχος που δεν θα σε εγκαταλείψει ποτέ στη «μάχη» σου με τους λεκέδες, τη μούχλα, τις δυσάρεστες μυρωδιές σε σωληνώσεις και σιφώνια. Θα τη βρεις ως Regular, με άρωμα Λεμόνι, Λεβάντα, με τη φρεσκάδα της Fresh ή με τη δύναμη της Pink Power, για να τη χρησιμοποιήσεις αδιάλυτη ή διαλυμένη σε όλο το σπίτι.

Σκόνη, λάσπες, βρομιά και χώματα. Είτε τα φέρνεις εσύ στο σπίτι ή κάποιος άλλος – από το δρόμο, το πάρκο, την παιδική χαρά, ή αυτά τα αξιολάτρευτα μαλλιαρά πατουσάκια του κατοικίδιου… αν έχεις – μην απελπίζεσαι. Το μόνο που χρειάζεσαι μετά το απλό σκούπισμα είναι το Καθαριστικό Πατώματος Klinex Hygiene που απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει τα βακτήρια και τις αιτίες αλλεργίας, και είναι κατάλληλο ακόμα και για καθημερινή χρήση. Μπορείς να διαλέξεις ένα από τα 4 φανταστικά αρώματα που κυκλοφορούν για να δώσεις στο χώρο σου το κατάλληλο…μουντ, Φρεσκάδα Ωκεανού, Λεβάντα, Λεμόνι ή την ακόμα πιο τέλεια Χρυσή Ορχιδέα με αιθέρια έλαια που χαρίζει λάμψη και γοητευτικό άρωμα. Τώρα έχεις εύκολα εξασφαλισμένη την υγιεινή καθαριότητα.

Ο βασικός σύμμαχός σου για το μπάνιο και την κουζίνα. Το έχεις στο ντουλάπι σου; Δεν χρειάζεται να το παιδεύεις. Με αυτό θα καθαρίσεις το ψυγείο, το νεροχύτη, τη μπανιέρα, τις βρύσες, τα πόμολα και γενικά όλες τις επιφάνειες που πλένονται. Με ένα μόνο πέρασμα θα έχεις καθαριότητα σε βάθος, απολύμανση για ιούς και βακτήρια χωρίς ενεργό χλώριο, και επιφάνειες ελεύθερες από αιτίες που προκαλούν αλλεργίες. Οι χώροι σου θα είναι πεντακάθαροι και θα μοσχοβολούν με άρωμα φρεσκάδας ή λεμονιού αν επιλέξεις το Klinex Hygiene Σπρέι Γενικής Χρήσης Λεμόνι.

Τέλος, έχεις τη χλωρίνη σου και σε μορφή σπρέι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και απόλυτο έλεγχο του ψεκασμού. Με τη Χλωρίνη Klinex Σπρέι θα απολυμάνεις επιφάνειες που πλένονται σε όλο το σπίτι. Χάρη στο ενεργό χλώριο που περιέχει εξουδετερώνει μικρόβια και ιούς, ενώ χαρίζει υγιεινά αστραφτερές επιφάνειες και μάλιστα απαλλαγμένες από λίπη ή μούχλα.

Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις. Με αυτά τα «αστεράτα» προϊόντα στο ντουλάπι σου έχεις την απόλυτη κάλυψη στο κεφάλαιο «Καθαριότητα και Απολύμανση».