Μετάβαση στο περιεχόμενο
box and books being carried

Βασικά καθαριστικά για εσένα που ξεκινάς τη σταδιοδρομία σου στην καθαριότητα

Επιτέλους ζεις το όνειρό σου σε δικό σου σπίτι! Η πρωτόγνωρη και απολαυστική αίσθηση ελευθερίας φέρνει μαζί της νέες υποχρεώσεις στη φροντίδα του σπιτιού και την καθαριότητα.

Σίγουρα έχεις μάθει τα βασικά, αλλά τώρα έχεις απέναντί σου το… χάος. Ποια είναι τα βασικά υλικά που πρέπει να έχει στο σπίτι, αναρωτιέσαι μπροστά στα φορτωμένα με καθαριστικά ράφια του σούπερ μάρκετ.

  • Θα χρειαστείς οπωσδήποτε το πιο αποτελεσματικό προϊόν για όλο το σπίτι: τη Xλωρίνη® Klinex, ένα πολύτιμο πολύ-εργαλείο (με παχύρρευστη ή λεπτόρρευστη σύσταση) που καθαρίζει αποτελεσματικά, εξουδετερώνει τα μικρόβια, τα βακτήρια, τους ιούς και τη μούχλα, και αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων.

  • Για το πάτωμα, θα χρησιμοποιήσεις το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος χωρίς χλώριο, σε ένα από τα υπέροχα αρώματα που διατίθεται, και θα εξασφαλίσεις υγιεινή καθαριότητα απαλλαγμένη από αιτίες αλλεργιών. Θα διαβάσεις βέβαια προηγουμένως τις οδηγίες για να δεις τον τρόπο χρήσης σε κάθε επιφάνεια. Όσο για τα ξύλινα, μπορείς να εμπιστευτείς τοΚαθαριστικό Πατώματος Klinex Hygiene για Ευαίσθητες επιφάνειες που είναι ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση.

  • Μην σε φοβίζει το καθάρισμα του μπάνιου. Όλα γίνονται εύκολα με το KLINEX Spray Hygiene Μπάνιο, ένα απολυμαντικό καθαριστικό χωρίς ενεργό χλώριο, που αφαιρεί τα άλατα και κάθε ίχνος βρομιάς, καταπολεμά ιούς και βακτήρια και χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας. Εάν δεις τους αρμούς στα πλακάκια να αρχίσουν να μαυρίζουν μην τρομάξεις: ψέκασε με το KLINEX Spray κατά της Μούχλας που δρα άμεσα και καταπολεμά μούχλα και βακτήρια. Τέλος, τοποθέτησε μέσα στη λεκάνη έναKlinex Power WC Block που θα προστατεύει την τουαλέτα σου κάθε φορά που τραβάς το νερό, αποτρέποντας τη συσσώρευση αλάτων με πλούσιο αφρό και άρωμα που διαρκεί.

  • Για άψογη καθαριότητα στην κουζίνα βασικός σύμμαχός σου είναι το Klinex Hygiene Spray Γενικής Χρήσης ή το ακόμα πιο εξειδικευμένο Klinex Spray Hygiene Κουζίνα χωρίς ενεργό χλώριο που διαλύει τα λίπη και απομακρύνει τις βρομιές της κουζίνας. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, είναι κατάλληλο για επιφάνειες που πλένονται (πάγκους, ψυγείο, ντουλάπια, εστίες, πλακάκια, κλπ.).

  • Για το τέλος φυλάξαμε το «μαγικό» πολύ-εργαλείο: τα Klinex υγρά πανάκια καθαρισμού, ιδανικά για γρήγορη και υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι. Με ένα πέρασμα, θα καθαρίσεις βρομιές, λίπη, σκόνη και υπολείμματα σαπουνιού, εξουδετερώνοντας παράλληλα ιούς και βακτήρια. Όσο για το φρεσκάρισμα, γίνεται πανεύκολα οποιαδήποτε στιγμή με τα Υγρά Πανάκια Καθαρισμού Λεμόνι Klinex που είναι συμβατά με όλες τις ειδικές σκούπες καθαρισμού, αφαιρούν εύκολα τη βρομιά και χαρίζουν άρωμα φρεσκάδας. Έτσι, το σπίτι σου θα μοσχοβολά και θα αστράφτει από καθαριότητα.