Μετάβαση στο περιεχόμενο
wiping bathroom

Καθαρισμός μπάνιου, κάντε το σωστά

The cleanliness of the bathroom is impeccable. Germs lurk, dirt and mold can easily accumulate. Daily care and disinfection are essential for safety, comfort and affordable luxury, without unpleasant odors.

Tip: Ξεκίνα να καθαρίζεις από το λιγότερο προς το περισσότερο βρώμικο. Έτσι δεν θα καταλήξεις να μεταφέρεις τα μικρόβια σε όλο το μπάνιο!

ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

 • Η μπανιέρα και η ντουζιέρα χρειάζονται τακτικό καθάρισμα με διάλυμα χλωρίνης. Θα τρίψεις καλά τις επιφάνειες με σφουγγαράκι, θα αφήσεις να δράσει για 5 λεπτά και μετά θα ξεπλύνεις καλά με το ντους.

 • Ψέκασε τις πορσελάνινες επιφάνειες, όπως το νιπτήρα, τα αξεσουάρ για το σαπούνι, τις βρύσες και το τηλέφωνο με το

  KLINEX Spray Hygiene Μπάνιο

  για να αφαιρέσεις υπολείμματα σαπουνιού και άλατα και ξέπλυνε με καθαρό νερό.

 • Σειρά έχουν οι αρμοί που συνήθως μαζεύουν μούχλα, βρωμιά, και είναι δυσπρόσιτοι. Όχι πια. Με το

  KLINEX Spray κατά της Μούχλας

  η φροντίδα τους γίνεται παιχνίδι. Ψεκάζεις, αφήνεις να δράσει 10 λεπτά και μετά σκουπίζεις καλά με ένα βρεγμένο πανί.

Tip: Μην πετάξεις τις παλιές οδοντόβουρτσες! Είναι χρήσιμες και βολικές – όπως για ένα προσεκτικό τρίψιμο σε δυσπρόσιτα σημεία όπως η βάση της βρύσης.

ΛΕΚΑΝΗ

Εδώ δεν χωρούν εκπτώσεις. Η λεκάνη πρέπει να αστράφτει -συνεχώς, και όποτε χρειάζεται, όχι μόνο το… Σάββατο που έχεις αφιερώσει σε φασίνα.

 • Απολυμαίνεις συχνά το κάθισμα, το καπάκι της λεκάνης και το καζανάκι εξωτερικά με διάλυμα

  Χλωρίνης® Klinex

  που σκοτώνει τα μικρόβια.

 • Τρίψε με χλωρίνη και με το ειδικό βουρτσάκι εσωτερικά σε όλα τα σημεία, ειδικά τη γραμμή του νερού όπου πιάνει άλατα. Ξεπλένεις και εφαρμόζεις το

  KLINEX WC gel φρεσκάδα ωκεανού

  για ισχυρή απολύμανση (εξουδετερώνει το 99,9% ιών* & βακτηρίων) και υπέροχο άρωμα.

Tip: Φόρεσε γάντια. Και θα προστατεύσεις τα χέρια, και το… μανικιούρ σου θα κρατήσει περισσότερο, αλλά κυρίως θα κάνεις τις δουλειές με πιο αποφασιστικές κινήσεις.

 • Βάλε μέσα στο πιγκάλ διάλυμα

  Χλωρίνης® Klinex

  ώστε να παραμένει το βουρτσάκι μόνιμα καθαρό. Μην ξεχνάς να αλλάζεις το διάλυμα αρκετές φορές την εβδομάδα.

 • Ολοκλήρωσε την υγιεινή καθαριότητα βάζοντας μέσα στη λεκάνη τα

  Klinex

  WC Block

  σε κάποιο από τα υπέροχα αρώματα φρεσκάδας που κυκλοφορούν.

Tip: Μην αφήσεις το καλαθάκι του μπάνιου να ξεχειλίσει. Το θέαμα είναι … τραγικό, καταστρέφει όλη την εικόνα του μπάνιου και θα σε δυσκολέψει στην καθαριότητα.

ΣΙΦΟΝΙ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

Μην αφήνεις τρίχες να πέφτουν μέσα στις αποχετεύσεις. Θα βουλώσουν τα σιφώνια, τα νερά θα λιμνάζουν και θα μυρίζουν άσχημα. Αφαίρεσε τα προστατευτικά σχαράκια μία φορά το μήνα και με ένα μακρύ ξυλάκι απομάκρυνε τις τρίχες που απειλούν να φράξουν την αποχέτευση. Ρίχνοντας συχνά αδιάλυτη Χλωρίνη® KLINEX θα αποφύγεις τυχόν προβλήματα στο μέλλον και τις δυσάρεστες μυρωδιές.

Tip: Πλύνε χωριστά όλα τα σφουγγάρια και τα πανάκια που χρησιμοποιείς για την τουαλέτα. Χρησιμοποίησε αυτά τα συγκεκριμένα μόνο για το μπάνιο, πουθενά αλλού. Μία ασφαλής λύση είναι να τα αποθηκεύσεις αποκλειστικά στο μπάνιο για να μην τα μπερδέψεις. Διαφορετικά αγόρασε σφουγγάρια με διαφορετικά χρώματα.