Μετάβαση στο περιεχόμενο
  1. Σπίτι/
  2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ KLINEX ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ/
  3. ΜΕ ΤΗΝ KLINEX, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ
Όχι πια γρίπη στα σχολεία

ΜΕ ΤΗΝ KLINEX, ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ

Summary background
Το πρόγραμμα Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο το ξεκινήσαμε για να προσφέρουμε δωρεάν καθαριστικά προϊόντα, σε ετήσια βάση, σε Δημόσια Δημοτικά Σχολεία όλης της Ελλάδας.

Ποιο είναι το όραμα μας στην Klinex;

Το 2016, πήραμε μια σημαντική πρωτοβουλία κοινωνικής υπευθυνότητας.

Αποφασίσαμε να συμβάλλουμε έμπρακτα, προσφέροντας προϊόντα σε σχολεία όλης της Ελλάδας, ώστε οι χώροι μέσα στους οποίους τα παιδιά μας μαθαίνουν, παίζουν και αναπτύσσονται να είναι και να παραμένουν υγιεινά καθαροί.

Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα;

Σύμφωνα με μελέτες, είναι σημαντικό, τα παιδιά να βρίσκονται σε ένα υγιεινά καθαρό, σχολικό περιβάλλον, όχι μόνο για να μπορούν να εξελίσσονται γνωστικά, αλλά και ψυχοκοινωνικά, ώστε να μεγαλώνουν ισορροπημένα, χαρούμενα και με αυτοπεποίθηση.

Το έργο μας γίνεται ολοένα μεγαλύτερο!

Επιθυμώντας να δούμε χαρούμενα παιδιά, αλλά και γονείς που νιώθουν ασφάλεια όσο εκείνα βρίσκονται στο σχολικό περιβάλλον, εξελίξαμε το πρόγραμμα Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο σε μια εκπαιδευτική πλατφόρμα, ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά, με στόχο σε συνεργασία με γονείς και εκπαιδευτικούς, να βελτιώσουμε τις ικανότητες τους για πρόληψη, προσωπική υγιεινή, αλλά και για τη διατήρηση της καθαριότητας του σχολείου τους.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχουμε μέχρι στιγμής διαθέσει 450 τόνους καθαριστικών προϊόντων σε 1200 σχολεία - 41 ελληνικών νομών, κάνοντας 168.000 μαθητές να αγαπήσουν τον χώρο, τον οποίο περνούν τις περισσότερες ώρες της μέρας τους!

Και δεν σταματάμε εδώ.

Θα συνεχίσουμε μέχρι κάθε μαθητής να νιώθει ασφαλής έχοντας το υγιεινά καθαρό σχολείο που του αξίζει!

Γιατί με την Klinex, πηγαίνουμε σχολείο, #NiothoumeAsfaleis

H καθαριότητα στο σχολείο γίνεται παιχνίδι με την Klinex!

Είστε γονιός ή εκπαιδευτικός;

Με ένα κλικ, μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ τα διαδραστικά μαθήματα καθαριότητας από την Klinex και με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο να μάθετε στα παιδιά ή τους μαθητές σας, πώς να κρατούν τους ιούς και τα μικρόβια μακριά ακόμα και στον χώρο του σχολείου

Κατεβάστε τα παρακάτω PDF αρχεία :

1. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

2. ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

    - ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Α, Β, Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

    - ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ Δ, Ε, ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

3. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ